Laat je uitdagen en ontdek Scouting Bentelo!

KOM KIJKEN WAT WE DOEN!

Ga de uitdaging aan door drie keer een kijkje te komen nemen! Je kan dan vrijblijvend komen spelen, kijken en meedoen! Daarna beslis je of je lid wilt worden.

Bij Scouting Bentelo besteden kinderen en jongeren, in de leeftijd van 6 t/m 14 jaar, op een actieve en uitdagende manier hun vrije tijd in de natuur. We hebben een afwisselend programma waarbij plezier voorop staat, maar zeker ook wordt geleerd. Een greep uit onze activiteiten: kamperen, stokbrood bakken bij het kampvuur, vlotvaren, hutten bouwen, levend stratego, vissen, speurtocht door het bos. Ook zijn het jaarlijkse kamp en groepsweekend voor de kinderen een hele belevenis.

Het nieuwe scoutingseizoen begint in de 2e week van het nieuwe schooljaar (24 t/m 27 augustus). Tijdens de 4e bijeenkomst is er voor de ouders een informatieavond. Het doel van deze avond is ouders te informeren over de scouting en er is gelegenheid voor de ouders om kennis te maken met de leiding en andersom.

Wil je iedere week iets nieuws, geks, spannends en avontuurlijks beleven? Kom dan snel een keer kijken en neem je vriendje of vriendinnetje mee!!


Gidsen
(meisjes groep 7 t/m 2e klas voortgezet) vanaf 24 augustus iedere maandag van 19.00 tot 20.30 uur.
Kabouters (meisjes groep 3 t/m 6) vanaf 25 augustus iedere dinsdag van 18.30 tot 20.00 uur.
Verkenners (jongens groep 7 t/m 2e klas voortgezet) vanaf 26 augustus iedere woensdag van 19.00 tot 20.30 uur.
Welpen (jongens groep 3 t/m 6) vanaf 27 augustus iedere donderdag van 18.30 tot 20.00 uur.

Voor meer informatie: www.scoutingbentelo.nl