Laatste wensen uit de wensboom in vervulling gegaan

Dat kleine kinderen over een groot hart beschikken, is inmiddels wel bekend geworden. Wat een mooie wens is er afgelopen kerst in de wensboom gehangen door Tygo, Dex en Izzy Doeschot. Zij vonden dat hun oma Agnes het wel verdiend had om in het zonnetje te worden gezet na het verdrietige verlies van haar kleinzoon Sepp. Ze zouden graag zien dat oma eens per maand, een jaar lang een bloemetje kreeg en dat ze zelf nog heel lang en heel veel met oma mogen knutselen, want dat doen ze zo graag!
Zo werd Agnes enkele dagen geleden door schoondochter Rianne met een smoes de school binnen gelokt. 
Agnes mag op de stoel
 
Hier zaten de klassen van Tygo en Dex al klaar om een speciaal ingestudeerd liedje aan oma te laten horen. Een zichtbaar aangedane oma Agnes nam de bos bloemen en 2 kratten vol met knutselspullen gelaten in ontvangst.
Deze dag mocht groep 5 op visite bij groep 6. Waarom, dat werd even later duidelijk. Juf Sanne nam het woord en vertelde dat er tijdens de kerstmarkt in de wensboom door een meisje uit groep 5 een fantastische wens was gedaan voor een meisje uit groep 6!
Deze wens is uitgekozen om in vervulling te laten gaan. Het meisje die de wens in de boom had gehangen was Sylvie Rupert. Al zitten de meiden niet bij elkaar in de klas, toch dacht Sylvie direct aan Wapke Scholten toen ze langs de kerstboom liep. Sylvie wenste voor Wapke en haar gezin een weekendje naar een park met een zwembad! Sylvie vond het zo erg dat Wapke nu haar broer Sepp moest missen, vandaar deze mooie wens. Wapke was super blij met dit mooie gebaar van Sylvie. Ze mag nu met haar ouders en broer Robbe een mooi park uitkiezen en de organisatie zal dan voor de rest zorgen.
Wij, als organisatie van “Kroamschudd’n in Hengevelde” willen graag op deze plek iedereen van harte bedanken voor alle mooie wensen die er in de wensboom zijn gehangen. Het is een voorrecht om vervolgens aan een aantal wensen een zo mooi mogelijke invulling te geven. Met de hulp van anderen. Komend jaar zullen we zeker weer een wensboom plaatsen in Hengevelde.
Hoe en waar weten we nog niet precies, houdt daarom tegen die tijd WegdamNieuws in de gaten!
 
 
 
 
Agnes krijgt de cadeau's overhandigd
 
Agnes wordt toegesproken door Esther Schonenborg namens 'Kroamschudd’n in Hengevelde'
 
En natuurlijk de dik verdiende knuffel!