Lammershoes Live! Aanstaande zaterdag 28 oktober

Komende zaterdagavond staat Markvelde weer op z´n grondvesten te trillen als de derde editie van Lammershoes Live! los gaat. Stampende bassen, swingende ritmesessies en snerpende gitaren vullen vanaf 21.00 uur de ongetwijfeld langzaam maar zeker steeds meer dampende zaal. Op het podium staan dan vier regionale bands geprogrammeerd die voor een gezellige en muzikale avond met vele hoogtepuntjes gaan zorgen.

De aftrap wordt verzorgd door Baseman, een band met leden van jonge én middelbare leeftijd. Deze mix van enthousiasme en ervaring zet direct een sfeer neer die staat! Deze band die haar roots vindt op de muziekschool Hof van Twente speelt covers van diverse bekende artiesten in de genres pop en rock.
Vervolgens zal het jeugdige Haaksbergse trio Into the Light het podium betreden en zorgen voor een aanstekelijke sfeer waarbij de niemand de voetjes stil zal kunnen houden. Met hun popcovers van nummers uit de sixties tot en met de moderne hits zullen ze ongetwijfeld voor een feest van herkenning zorgen.
Als derde in rij gaat de zes man sterke band Safasj de muziekgemoederen wat verder opstoken. Ook zij vinden hun oorsprong op de muziekschool Hof van Twente. Met hun ruime bezetting zorgen zij voor een machtig geluid dat vele mogelijkheden biedt om de te spelen covers een eigen geluid mee te geven.

Klapstuk van de avond is de band Kayuku uit Haaksbergen. Voor de iets oudere jongere natuurlijk een bekende naam, maar de Kayuku van nu is een hele frisse doorstart en een geheel nieuw geluid, gebaseerd op de ervaring en het gevoel van de oude rockers. Kayuku speelt louter eigen nummers met inbreng van een nieuwe zangeres en een verse toetsenist. Tijdens het Watermolen Festival in Haaksbergen beleefden zij afgelopen zomer hun comeback en nu dan tijdens Lammershoes Live! een veelbelovend vervolg voor alle regionale muziekliefhebbers.

De entree voor Lammershoes Live! is gratis, zaal open zaterdag 28 oktober om 20.30 uur.