Lian Smit in finale verkiezing Miss Beauty

Lian Smit, woonachtig tussen Hengevelde en Sint-Isidorushoeve is finaliste van Miss Beauty. Wij stelden haar enkele vragen, en ook jij kan Lian helpen naar de winst.

Lian, kan je jezelf voorstellen?
“Mijn naam is Lian Smit (17) en ik kom uit de Sint Isidorushoeve. Misschien kennen een paar mij nog wel van de volleybal verenging Cupido of hebben jullie mij wel eens zien staan in de winkel bij Kuipers werkkleding.

Wat heeft er de laatste tijd plaatsgevonden rondom de verkiezing?
“Na 4 december is er best wat veranderd voor mij. Ik mag mezelf namelijk met trots finaliste van Miss Beauty Of Overijssel noemen, hoe gaaf is dat! In het stukje hieronder vertel ik jullie wat meer over dit avontuur.
Mijn avontuur is begonnen nadat ik gescout werd door Miss Teen Of Overijssel 2022 Danae Slooff, dit hield in dat ik mij op 4 december van mijn beste kant mocht laten tijdens de casting dag van Miss Beauty of Overijssel. Normaal gesproken is er een voorselectie maar omdat ik gescout was mocht ik automatisch door naar de casting. In totaal mogen 22 Teens in de leeftijdscategorie van 15 t/m 18 en 19 Beautys in de leeftijdscategorie van 18 t/m 27 zich finalisten noemen van Miss Teen en Miss Beauty of Overijssel 2023!”

En hoe gaat het nu verder?
“Voor de verkiezing hebben wij verschillende trainingsdagen, waaronder sportlessen bij onze sponsor Trifora Sport and Healthclub. Naast de sportlessen krijgen we hier ook catwalk training van Charina Bartels en Michelle van Sonsbeek en hebben we verschillende fotoshoots.
Ook zetten we ons in voor het Linda Foundation! De Linda Foundation zet zich in voor kinderen uit arme gezinnen, dit doen ze omdat kinderen vaak lijden onder armoede maar hier eigenlijk niet de dupe van mogen zijn.
Veel mensen hebben nog verschillende vooroordelen over Miss Verkiezingen. Dit is ontzettend jammer, want wat ik tot nu toe zelf heb ervaren is persoonlijke ontwikkeling, gezelligheid en women empowerment.

Wat doet een goede ‘miss’?
Ik vind dat een goede Miss vooral van de binnen kant moet stralen waardoor dit zich uit aan de buitenkant en dit dan weer probeert over te dragen aan anderen. Ik ben trots dat ik mezelf mag presenteren tijdens de finale op 19 Maart omdat ik zelf al jaren rondloop met een spierbeperking. Ik hoop dat veel mensen hiervan iets leren en een stukje aardiger gaan doen tegen elkaar zodat niemand meer ergens buiten valt.
Ik hoop dat ik voor veel mensen en vooral jonge meiden een inspiratie kan zijn om te doen waar je gelukkig van wordt en dat jij je dromen achter na moet gaan!

Zou jij mij naar de titel Miss Teen Of Overijssel willen helpen? Dat kan! Sms “Poll Overijssel Lian” naar 3010. Kosten zijn € 1,10 per SMS

Of zou je wat willen doneren aan het Linda Foundation? Dat kan via De QR code hieronder. Ik ben benieuwd waar dit avontuur mij gaat brengen!”, besluit Lian.

Scan de code voor een bijdrage.