Marcel laat zijn pensioen in Bentelo inleiden!

Dat ons allen bekenden ondernemer Marcel Wolterink met pensioen is gegaan zal de meesten mee hebben gekregen. Maar zijn trouwe band Arround 69 wilde ook nog even de puntjes op de bekend i zetten in deze. Als een oude man werd hij met de duofiets opgehaald en zo samen met de band op pad!
Annet Wolterinck vertelt:

“Op weg naar een Wijnproeverij bij Wijngaard Hof van Twente met Around 69 omdat Marcel Wolterinck nu de pensioen gerechtigde leeftijd bereikt heeft. (Uiteraard nog niet pensioen bij de band)

Bentelo
Na een gezellige en voor Marcel perfecte manier van fietsen, waren we tegen 14.00 uur bij de Wijngaard. Hier stond eigenaresse Ilse Visscher ons op te wachten met natuurlijk een heerlijk wijntje. Daar begon ook de uiterst interessante rondleiding door de wijngaard en de werkruimtes.

Mooi bedrijf
Wát kan Ilse Vischer daar gepassioneerd over vertellen. En wát een mooi bedrijf hebben ze opgebouwd. Ondertussen voorzien van verschillende soorten wijnen. Dit ging later buiten op het gezellige terras daar nog even door natuurlijk. Ilse had ook nog voor goed gevulde hapjes planken en stokbrood gezorgd. Helemaal super verzorgt.

Terug bij de Gebrande Waateren

Hengevelde
Na een paar uur terug op de fiets naar Hengevelde en geëindigd bij de Gebrande Waateren. Nog een lekkere schnitzel of saté gegeten, want de maagjes waren natuurlijk wel leeg na al die alcohol.
Wát een gewéldige middag hebben we met Around69 gehad!

En nu heel druk repeteren voor het optreden bij de Haringparty op 18 juni in de Zomerfeesttent!”

Op naar 18 juni met de band Arround 69!