Mark Escher met alle egards geïnstalleerd

Zondag 19 januari 2020 zal voor altijd een speciale plek innemen in het hart van de prins carnaval 2020 van de carnavalsvereniging Sterzo uit Goor; Mark Escher. (ZIE DIT BIJZONDERE FOTOALBUM)
Het was de middag van de plaatsing van het bord CQ-paal aan de Schoolstraat in Goor; dit om helderheid te verkrijgen waar de hoogheid woonachtig is: De duidelijkheid omtrent de doelstelling bleek naderhand even onduidelijk als voorheen! Waar woont prins Mark?
De opkomst in zake de genodigden ging richting de 100%; een ware mix van Hengevelde en Goor. De inmiddels bekende discussie onderging de vrije loop: woont hij in Hengevelde of toch in Goor? In ‘beide kampen’ werd deze middag de opmerking gemaakt: Ga ik even over de brug, dan graag zo snel mogelijk weer terug. Dit was op geen enkele wijze terug te vinden in de wijze waarop de aanwezigen de bijeenkomst in gingen: Het carnaval gebeuren was een ware mix van Goor en Hengevelde!

Het was een feest voor genodigden waarbij de opkomst een helder signaal was voor de organisatie: Het overtrof alle verwachtingen! De presentatie was in de vorm van een soort van optocht met een fanfare waarbij prins Mark zich presenteerde aan het publiek. Na een soort van ‘drinkpauze’ kwamen Goorse dansmarietjes voor de dag. Enkele omstanders waren van mening dat de schmink de grootste prestatie was van het optreden: het applaus van het publiek suggereerde anders. Verassend was het in ieder geval: Het optreden startte vanuit een ‘kissie’, zie dit FOTOALBUM, het leek een missie!

In Hengevelde werd zaterdag al een soort van startschot afgegeven middels een volledige bezetting van zijn 'voortuin': Het plaatsen van de traditionele paal!. Het excuus van de deze bezetting door de carnavalsvereniging Sterzo schijnt te zijn:"Hij is er toch bijna nooit". 

Prins Mark wist enkel dat hij deze dag beschikbaar moest zijn, wie of wat hij moest verwachten was hem op het moment supreme onbekend! 

Menigeen kijkt reeds uit naar de proclamatie op het gemeentehuis in Goor op: Zaterdag 22 februari!