Matig WVV’34 werkt zich voorbij Lemelerveld: “Gevoel dat we gingen winnen”

WVV’34 heeft zichzelf vandaag een goede dienst bewezen in de strijd om de bovenste plekken. Het won met 3-2 van Lemelerveld, nadat het bij rust nog tegen een totaal onnodige 2-1 nederlaag aankeek. Onnodig, aangezien de Hengeveldenaren zeer goed uit de startblokken kwamen. De gasten werden vanaf het begin onder druk gezet en diverse kansen volgden voor onder meer Mahmoud Jaafil en Lars Aarnink. Het euvel wat al vaker kwam bovendrijven in de laatste wedstrijden was ook vandaag weer een puntje van aandacht, scoren. Dit gebeurde dan toch na een kwartier spelen. Lars Aarnink kon na een goede actie de 1-0 eenvoudig binnenwerken. Kat in het bakkie, zo leek het. Echter gebeurde vlak daarna tot tweemaal toe hetzelfde, simpel verdedigen en alerte spitsen zorgden voor de 1-1 en 1-2.

De ploeg van Niki Leferink was het helemaal kwijt en zocht met gefronste wenkbrauwen de kleedkamer op. Vlak na rust was het Robin Rikkert die met een fraaie vrije trap zijn ploeg nieuwe hoop gaf, 2-2. Het spel werd er niet beter op, maar WVV’34 toonde wel werklust. Lemelerveld leek genoegen te moeten nemen met een punt, maar verkocht de huid nog duur. In de slotfase was het Wouter Horstink die na een fraaie voorzet van Lars Aarnink simpel kon binnentikken, 3-2.

Remi Leferink over het duel: “We hadden ons in de eerste helft moeten belonen, vele mooie kansen werden niet gemaakt en de oude voetbalwet gingen we met 1-2 de rust in: ‘Als je hem zelf niet maakt…’.  Gelukkig maakte Robin Rikkert met een fantastische vrije trap de 2-2. Qua spel ben ik tevreden over de eerste 20 minuten, toen hadden we er wel vier kunnen maken. Zelf wel het gevoel gehad dat we deze gingen winnen, en dat gebeurde ook.