Met de vlag op vakantie deel 17: Hengevelds peleton op Rhodos

"Met de vlag op vakantie", een actie waar de inzendingen blijven binnenstromen. Zo ook de inzending van Kasper Put, die samen met zijn vriendin Anna de families Nollen en Kuipers trof in het Griekse Rhodos. De voorzitter van de Zomerfeesten Hengevelde gaf even het goede voorbeeld aan de dorpsgenoten en ging uiteraard ook even op de foto. Kasper vertelt: "Dit is bij een Hollandse kroeg in de bar street op Rhodos. Het was toevallig dat de families Nollen en Kuipers en wij dezelfde tijd op Rhodos geboekt hebben. Zo konden we er mooi een paar drinken met elkaar, gezellig! Ties en Megan deden het WVV-clublied even op de achtergrond in de kroeg en toen hebben we een foto gemaakt. Al met al is het hier donders mooi, de stranden, het oude centrum en goed eten!". Hieronder enkele foto's van de vakantiegangers.

Het moet een traditie gaan worden in Hengevelde, elk jaar voorafgaand aan de Zomerfeesten de Hengeveldse dorpsvlag aan de Hengeveldse huizen. Veel mensen gaven al gehoor aan dit nieuwe initiatief en aan diverse gevels prijkte de vlag al tijdens de Hengeveldse feesten. Wegdamnieuws roept nu Hengeveldenaren / Wegdammers op om de dorpsvlag mee op vakantie en je leukste kiekje in te sturen naar redactie@wegdamnieuws.nl of app naar de bekende 06 nummers van de redactie! De leukste foto zal tijdens de Jaarvergadering van de Zomerfeesten Hengevelde door de organisatie worden beloont worden met een leuke attentie. Maar ook een barbecueschotel voor 4 personen: Aangeboden door Keurslagerij Brummelhuis!

Ps. 
Voor de mensen die nog geen vlag hebben, maar er wel één mee willen nemen op vakantie kunnen de vlag kopen bij de Bazar van Jon en de vlaggenstok kun je aanschaffen bij Rotink Ijzerwaren. 
Namens de gehele redactie van Wegdamnieuws een hele fijne vakantie!