Met de vlag op vakantie (deel 8) vanuit Frankrijk

De families Escher- Haverkate-Leusink zitten momenteel in de in de Verdon,  Zuid Frankrijk. Mark Escher: ”Hier zijn we in rivier Du Verdon, een rivier die door een kloof stroomt. De kloof is de op een na diepste van Europa. Ergens in Moldavië moet nog een diepere kloof zijn. De rivier mondt uit in het stuwmeer Lac Sainte Croix, een stuwmeer in Frankrijk, gelegen op de grens van de departementen Alpes-de-Haute-Provence en Var. Het meer is het op een na grootste stuwmeer van Frankrijk, dit meer is zo blauw als onbewolkte lucht en heeft een zeer aangename temperatuur. Kortom een goed vertoeven. Over enkele dagen rijden wij weer richting Goor/Hengevelde”.
Wegdamnieuws roept Hengeveldenaren / Wegdammers op om de dorpsvlag mee op vakantie en je leukste kiekje in te sturen naar redactie@wegdamnieuws.nl of app naar 06-10175105. 

De leukste foto zal tijdens de Jaarvergadering van de Zomerfeesten Hengevelde door de organisatie worden beloond worden met een leuke attentie. Maar ook met een barbecueschotel voor 4 personen: Aangeboden door Keurslagerij Brummelhuis!