Met de vlag op vakantie: Geen Legoland maar de Boonte (12)

Het gezin Mentink trok de stoute schoenen aan en vertrok richting Denemarken; uiteraard inclusief de Hengeveldse vlag. Door meerdere omstandigheden (vraagt u het ze gerust zelf even red.) is het er niet van gekomen dat de foto werd ingestuurd richting de redactie.  Dus in plaats van Legoland werd het: ‘Kamperen met de vlag bie de Boonte’. Bianca Mentink:”De schoolvakantie was bijna ten einde en er moest nog even gekampeerd worden om het af te sluiten, op de ‘camping’ net aan de rand van Hengevelde aan de Haaksbergsestraat naast de varkensschuur van de familie Blokhorts!”
Groeten van Wes Broshuis, Joost Rouweler, Bram Schreijer, Lennard Blokhorst, Tim Mentink, Sybren Smit en Ties Blanckenborg.
Wegdamnieuws roept Hengeveldenaren / Wegdammers op om de dorpsvlag mee op vakantie en je leukste kiekje in te sturen naar redactie@wegdamnieuws.nl of app naar 06-10175105 / 06-30383246! De leukste foto zal tijdens de Jaarvergadering van de Zomerfeesten Hengevelde door de organisatie worden beloond worden met een leuke attentie. Maar ook met een barbecueschotel voor 4 personen: Aangeboden door Keurslagerij Brummelhuis!