MiXX in de HET tent: ‘Wij hebben een geweldig koor’

MiXX repeteerde maandagavond in de H.E.T. Tent, met een temperatuur van rond de 30 graden een hele klus! Marrie Blanken:
“Vanavond ging het prima. Alleen van de 60 leden waren er ongeveer 30 personen. Als het zo warm blijft, repeteren we voorlopig zo tot 17 juli en daarna volgt de vakantie stop”

MiXX  speelde op 3 juni in Hengelo. Op 18 podia in de Hengelose binnenstad lieten 91  koren van zich horen. Hoe was dat? Marrie:
“Hengelo was ook geweldig. 91 koren uit heel Nederland met prachtig weer en een fantastische sfeer. De meesten zijn vanaf hier op de fiets gegaan!
Wij hebben een geweldig koor , goede muzikanten en een dirigent die alles goed onder controle heeft en ook veel humor.
De leden komen uit Hengevelde natuurlijk, maar ook Delden, Diepenheim, Geesteren , Neede, Haaksbergen en Beckum. De sfeer is goed bij ons!”

Lid worden?

MiXX repeteert elke maandagavond van 20.00-22.00 uur in de conferentiezaal van Kulturhus de Marke in Hengevelde. Kom gerust een (paar) keer langs om te kijken of om mee te zingen.

Voor slechts € 14,00 per maand kunt u lid worden van MiXX.
U kunt met ons contact opnemen via: secretariaat@mixx96.nl
Of u kunt bellen met Marrie Blanken: 06-10686560

De leden komen niet alleen uit Hengevelde maar ook uit Goor, Bentelo, Beckum, Diepenheim, Haaksbergen etc. Het is een vrolijke, gezellige club waar hard wordt gewerkt om het repertoire onder de knie te krijgen.

Het repertoire is in de loop van de jaren steeds verbreed en verdiept. Van Disco Fever tot Adiemus en alles wat er tussen in zit, ze zingen het allemaal!  Het uiteindelijke doel van MiXX is duidelijk: Een breed repertoire: van klassiek tot pop en in verschillende talen.

Het is een vereniging waar iedereen welkom is: van jong tot oud en voor alle rassen en standen. Iedereen volgt de repetities met veel plezier en wil de stukken vocaal goed  beheersen, met natuurlijk als ultiem doel al het geleerde te laten horen aan publiek.

MiXX repeteert elke maandagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur in het Kulturhus De Marke, Bretelerstraat 16 in Hengevelde.