Motorevenement Hengevelde verplaatst naar binnen: iedereen welkom en gratis entree!

Er schijnen misverstanden te bestaan over het motor evenement van morgen: DIT IS VOOR IEDEREEN!
Wegens de voorspelde weersomstandigheden, heeft de motorclub zojuist besloten de standhouders van het evenement te verplaatsen naar Herberg De Gebrande Waateren. In afgeslankte vorm zullen wij, in de grote zaal, laten zien wat het motorrijden inhoud en de 25-jarige geschiedenis van de motorclub tentoonstellen. Stands bij De Gebrande Waateren De zaal zal om 13:30 uur openen. Sjaak Lukassen, beter bekend als R1 Sjakie houd lezingen over zijn wereldreizen, CRT Assen laat zien wat er allemaal mogelijk is op het circuit en MotorOverlander kijkt over de landgrenzen heen. MotorOost en Motorpoets Pure detailing laten zien hoe je je tweewieler het beste kunt onderhouden, HAMC de hoeve toont crossers en Bommel de beer zal een kinderprogramma verzorgen.
Vanaf 17:30 uur zal de alom bekende band 'Dokter Watjes' de scheuren in het plafond spelen en er een spectaculair jubileumfeest voor de motorclub 'Nog steeds zonder naam' van maken. 

Helaas zullen de geplande trialdemonstraties en de activiteiten die een buitenterrein vereisen hiermee komen te vervallen.
Ook de motorrit, voor leden en oudleden, die op zondagmorgen gereden zou worden komt hiermee te vervallen. Deze rit gaan we op een ander tijdstip inhalen, waarbij leden en oudleden in de watten gelegd zullen worden . Zegt het voort, zodat iedereen geinformeerd is!