Music around the World werelds

Amuzant in combinatie met Mixx en Don’t Shoot, ( de band van Hengeveldenaar Brian Blokhorst)een wervelende combinatie! Het eerste concert in Kulturhus de Marke. Het werd een reis rond de wereld met muziek uit vele landen; van Oostenrijk naar Amerika en van Italië naar Afrika. Uitbundige muziek Klezmer uit Israel en ingetogen koormuziek uit Engeland. Vele muziekstijlen kwamen voorbij, onder begeleiding van dirigenten Stefan Blaak, Monique Kokkeler en Yannick Bergevoet. Het was Henk Schaap die elke scene mega groot op een scherm introduceerde met als motto”muziek is een wereldtaal”.( Klik hier voor de openingsscene )

“Echt super zoals dat geluid hier achter in de zaal tot je komt! De akoestiek van deze sporthal is eigenlijk best wel goed”aldus één van de aanwezigen. In samenwerking met So Nice van Brian Kuipers die het licht en geluid verzorgde, is maar weer eens gebleken waar een klein dorp groot kan zijn.

300 bezoekers kochten een ‘vervoersbewijs’ en maakten de muzikale reis samen met muziekvereniging Amuzant. ‘We zijn erg blij en trots dat zoveel mensen de weg naar dit concert hebben weten te vinden. Na maandenlang hard repeteren, bedenken, creëren en organiseren is het mooi om te zien dat zoveel mensen de weg naar dit concert hebben weten te vinden en aan de reacties te horen, hebben we deze mensen een leuke avond kunnen bezorgen. Daar doen we het uiteindelijk voor.” , aldus Amuzant.

‘Een concert als dit is niet mogelijk zonder steun van verschillende sponsoren. Verschillende ondernemers uit Hengevelde en daar omheen, hebben een financiële bijdrage geleverd aan dit concert.’ Ook een grote sponsor van dit concert is de stichting Vrienden Van Amuzant. Zij steunt Amuzant financieel al 20 jaar bij verschillende activiteiten. Als  blijk van waardering kregen zij voorafgaand aan het concert een reclamebanner uitgereikt. ‘De banner houden wij als muziekvereniging in ons bezit en wordt bij iedere activiteit prominent neergezet, zodat iedereen kan hoe blij we zijn met deze ondersteuning.’

Na het concert ging de band Don’t Shoot door tot in de kleine uurtjes. Don’t Shoot, een feestband pur sang met een breed repertoire!

Klik hier voor Son of a Preacherman

Klik hier voor Teach In