Musicalkoor MATCH met Wegdammers in actie op 2 maart

Na twee succesvolle uitvoeringen in samenwerking met Ernest Beuving zal pop- en musicalkoor MATCH, met Hengeveldenaren Jacqueline Hoffstedde, Rozalien van de Stadt en Richard van de Stadt in aanloop naar het 10-jarig jubileumconcert (op 10 november a.s.) met één van Nederlands grootste musical-sterren op het podium staan: Pia Douwes. Met de voorstelling ‘Seasons’ op vrijdagavond 2 maart 2018 in Theater De Kappen wordt het publiek meegenomen langs de vier seizoenen. Uiteraard wordt Pia bij een aantal nummers begeleid door MATCH.
Daarnaast zal ze ook enkele solostukken ten gehore brengen, zoals bijvoorbeeld "Mijn leven is van mij" uit de musical Elisabeth. Verder zal ook Addo Kruizinga tijdens dit concert zijn opwachting maken. Arrangeur en dirigent Max Smeets is bereid gevonden om met zijn orkest Maxemillecorde, bestaande uit strijkers, piano en drums het concert muzikaal te begeleiden. Hiermee zijn alle ingrediënten aanwezig om er voor u een onvergetelijke muzikale avond van te maken.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij theater De Kapppen, online via www.dekappen.nl of telefonisch via 053 - 573 02 50 (op werkdagen van 08.30-12.30 uur).