Muziekcafé de Marke in Hof van Twente

Vanaf oktober 2019 wordt er door de Hengeveldenaar Jan Mulleman op de eerste woensdagochtend van de maand in Kulturhus de Marke, Hengevelde, gemeente Hof van Twente, een muziekcafé georganiseerd. Bij gelegenheid en/of op verzoek soms ook vaker. Denk bijvoorbeeld voorafgaande aan kerst.Muziek is de snelste weg naar je hart. Muziek maken verbroedert en het brengt mensen tot elkaar.Kulturhus de Marke beschikt o.a. over een ruime, mooie, gezellige en luchtige kantine dat uitermate geschikt is voor het organiseren van een muziekcafé. Bovendien zijn er volop parkeerplaatsen en de Marke is per openbaar vervoer goed bereikbaar.
Hoe leuk en gezellig kan het zijn om onder het genot van een drankje even met buren, familie, vrienden, kennissen, collega’s etc. bij te praten, een kaartje te leggen etc. met op de achtergrond livemuziek..
Trouwe bezoekers aan muziekcafé de Marke krijgen invloed krijgen op de muziekkeuze. Wil men een keer luisteren naar een zanger, zangeres, pianomuziek, viool, gitaar, accordeon, trekharmonica, midwinterhoorn, harp, saxofoon, panfluit, doedelzak, fluit, klassiek, blues, meezingers, schlagers, country, mondharmonicamuziek, etc……
Bespeelt uzelf een instrument, wat voor één ook, en neen u hoeft zeker geen professional te zijn, laat Jan Mulleman dit dan aub weten. Wie weet .....Het zou erg leuk zijn.