Muziekcafé in Kulturhus de Marke in Hengevelde

Vanaf oktober 2019 wordt er door de Hengeveldenaar Jan Mulleman op de eerste woensdagochtend van de maand in Kulturhus de Marke in Hengevelde een muziekcafé georganiseerd. De eerste keer is op 2 oktober van 10.00 uur tot 12.00 uur. Wie spelen er voor u?
• Marcel Wolterinck (Hengevelde) zingt, en speelt trekharmonica & gitaar. Woensdag, 2 oktober, zal Marcel zich beperken tot de trekharmonica.
• Mat Broekhuizen (Diepenheim) speelt klassiek gitaar (ook flamenco).
• Marrie Blanken (Hengevelde) bespeelt de accordeon en de piano. Marrie zal woensdag, de 2e, de accordeon bespelen.
 Wie is Jan Mulleman?

Jan is een mondharmonicaspeler uit Hengevelde, die één grote passie heeft en dat is muziek maken EN anderen van muziek te laten genieten.
Hij geeft mondharmonica les aan COP-patiënten (mensen met een longaandoening) door heel het land. Mondharmonicaspelen blijkt, door de in en uit ademhaling zeer goed te werken voor deze patiënten. Nu is zijn nieuwste activiteit dus het muziekcafé.

Muziek is de snelste weg naar je hart. Muziek maken verbroedert en het brengt mensen tot elkaar.Hoe leuk en gezellig kan het zijn om onder het genot van een drankje even met buren, familie, vrienden, kennissen, collega’s etc. bij te praten, een kaartje te leggen etc. met op de achtergrond livemuziek.

Trouwe bezoekers aan muziekcafé de Marke krijgen invloed krijgen op de muziekkeuze. Wil men een keer luisteren naar een zanger, zangeres, pianomuziek, viool, gitaar, accordeon, trekharmonica, midwinterhoorn, harp, saxofoon, panfluit, doedelzak, fluit, klassiek, blues, meezingers, schlagers, country, mondharmonicamuziek, etc. geef dat dan aan, dan wordt er geprobeerd daar een muzikant voor te vinden.

Bereikbaarheid en parkeren bij de Marke
Kulturhus de Marke, Bretelerstraat 16 7496 A.P. Hengevelde,

De Marke beschikt over een ruime, mooie, gezellige en luchtige kantine die uitermate geschikt is voor het organiseren van een muziekcafé. Bovendien zijn er volop parkeerplaatsen en is de Marke per openbaar vervoer goed bereikbaar.

Deelnemen als muzikant?
Bespeel je zelf een instrument, wat voor één ook en je hoeft zeker geen professional te zijn, meld je dan aan bij jan.mulleman@ziggo.nl