Muziekschool houdt Open Dag

Op zaterdag 12 mei opent de Muziekschool Hof van Twente, op de hoofdlocatie De Reggehof te Goor, van 11.30 tot 13.30 uur haar deuren voor eenieder die kennis wil maken musiceren en dansen.

De Muziekschool Hof van Twente wil met veel elan en energie de inwoners in de Hof kennis laten maken met haar activiteiten. Zo biedt het nieuwe seizoen weer voor elk wat wils; van dansen tot zingen en van een instrument tot theorie. Er is voor jong en oud voldoende om aan mee te doen. Tijdens de open dag zijn bijna alle docenten aanwezig om aspirant-leerlingen en ouders te ontvangen en hun wegwijs te maken en te adviseren over het muziekonderwijs in de Hof van Twente. Zo kunnen kinderen instrumenten uitproberen en kunnen er vragen worden gesteld over aanvangsleeftijden en hoe men aan het instrumentarium kan komen.

Alle kinderen ontvangen via de basisscholen een folder waarmee zij naar de open dag kunnen komen. Op deze folder kunnen zij stickers plakken van instrumenten waarop zij hebben gespeeld. Bij een volle folder kunnen de kinderen meedingen naar mooie prijzen, zoals 25% korting op lesgeld of een mooie, nieuwe gitaar. Op de open dag zullen er djembe- en dansdemonstraties zijn. Tevens zal het jeugdorkest van Apollo een optreden verzorgen. Ook wordt er informatie gegeven over de diverse cursussen op de muziekschool, zoals de AMV-cursussen voor jonge kinderen, die in oktober weer van start gaan. Op 12 mei kunnen ook de popkelders en drumkelder worden bezichtigd.