Na 40 jaar collecteren in het zonnetje gezet

De meeste collectes zijn voor dit jaar al bijna geweest. Ieder jaar is het weer puzzelen om genoeg collectanten te krijgen. Gerda Pelle:”In Hengevelde en Deldeneresch hebben wij €1.240 euro opgehaald. Op donderdagavond 9 november hebben wij 11 collectanten in het zonnetje gezet, want zij hadden al 25/40 jaar gecollecteerd voor het Fonds.  De dames kregen een oorkonde, bosje bloemen en kleine attentie van het Prinses Beatrix Fonds. Gerda de Lenne uit Saasveld kwam dit persoonlijk brengen. De dames die 25 jaar hadden gecollecteerd waren: Maria Catier, Jo Hoestee, Josefien Plaggenborg, Lies Broshuis, Hannie Spekreijse, Erna Keuper, Annie Spijkerman, Marian Pierik en Helma Linderman (Deldeneresch) Wij, Hermien Broshuis en Gerda Pelle zorgen er al meer dan 40 jaar voor dat de collecte in Hengevelde en Deldeneresch goed verloopt.
Een uitspraak van Jo Hoestee was: ‘Ik heb al zo veel ziektes meegemaakt thuis en in de familie dan kan een weekje collecteren er ook wel bij. Je doet het niet voor jezelf maar voor de ander.’ 

Diabetes Fonds
De opbrengst van de collecte van Diabetes Fonds heeft in Hengevelde het mooie bedrag van €1.050 euro gehaald. Hartelijke dank voor uw gave.
Helaas moest ik enkele namen noteren van collectanten die volgend jaar niet meer rond gaan. Ik zou het fijn vinden, wanneer er mensen zijn die mij zouden willen helpen volgend jaar. U zou mij erg helpen!    
Gerda Pelle tel: 0547-333673”