Natalya ten Heggeler bij Paul de leeuw, vanavond op tv!

Paul de Leeuw (60) presenteert ook dit jaar op pakjesavond een sinterklaasspecial. De uitzending van ‘Sint & De Leeuw’ is vanavond om 20.25 uur te zien op NPO 3. Dan is ook de Oekraïense Wegdamse Natalya ten Heggeler in die uitzending!
Harrie Ottenschot: “Onze Oekraïense gast Anya en tolk Natalya ten Heggeler uit Hengevelde komen bij Sinterklaas en Paul de Leeuw en benoemen Hengevelde.
Iedereen kijken!

Moeder Dasha rechts en dochter Anya uiterst links met Natalya ten Heggeler en Harrie Ottenschot

Natalya: “Voor mij was het echt interessant en fijn, een beetje vertaalwerk.  De mensen moeten ook snappen waar het over gaat, dat hele programma.

Het was iemand van Paul de leeuw die mij belde, Dasha (zie foto) en Anja die bij Harrie Ottenschot wonen hadden een brief geschreven naar Sinterklaas. Er was nog een Oekraïens gezin meer bij die in de buurt van Schiphol wonen.
De opnames waren op 27 november in de studio in Almere. Hoe ze bij mij terecht kwamen? Ik denk via Jan Eijsink of zo. Het was echt leuk, heel spontaan. Het was leuk, Paul de Leeuw was gewoon makkelijk in de omgang, ik voelde geen spanning. Ik moest veel vertalen, al met al zijn we er wel drie uur geweest”.

De presentator en de goedheiligman ontvangen gasten in de studio. De muzikale begeleiding wordt gedaan door The One Love Band onder leiding van Edwin Evers. Ook zal Emma Heesters optreden. Paul maakt al jaren speciale uitzendingen met Sinterklaas. Vorig jaar trok zijn show 954.000 kijkers.

Wederom 954.000 kijkers? (Klik op de foto voor een volledige weergave)