Nieuw dancefeest in Hengevelde: Ambi(d)ance

Vanaf komende zomer wordt Hengevelde verrijkt met een nieuw groot evenement. Ambi(d)ance is een dance-event wat op 9 juni op het terrein aan de Goorsestraat in Hengevelde plaats vindt. Ambi(d)ance is een laagdrempelig dance feest wat wordt georganiseerd in een enorme ambiance. Het feest moet warmte, sfeer, gezelligheid en veiligheid uitstralen. Met een goede line-up, sfeervolle accommodatie en heuse lasershows zal het publiek deze avond versteld doen staan.Ambi(d)ance komt tijdens haar 1e editie op de proppen met gerenommeerde namen in de muziekwereld. Cascada en DJ Quintino maken op 9 juni hun opwachting.

Cascada, afkomstig uit Duitsland, heeft de afgelopen jaren verschillende internationale hits gescoord en is bekend bij het grote publiek. Ze is onder andere bekend van haar hits 'Miracle', 'Bad Boy' en 'Everytime We Touch'.

Quintino is een DJ die de laatste tijd de weg omhoog heeft ingeslagen en is het meest bekend van zijn remix van Rap das Armas en zijn single Epic. Beide nummers haalden de nummer één positie in de Nederlandse Top 40. Zij zullen hun opwachting maken op het splinternieuwe ronde mega-podium in Hengevelde. Verder zal de avond worden opgevuld met de SlamFM Live show, met onder andere DJ Menno de Boer.

‘Dit alles bieden wij tegen een extreem lage entreeprijs, zodat we een breed publiek aanspreken, van jong tot oud’ aldus Joris Roelink van de organisatie: ‘De toegangsprijzen hebben we bewust laag gehouden. Voor slechts 10 euro kunnen de mensen hun tickets in de voorverkoop halen. Dit is voor een dance feest met deze artiesten een erg laag bedrag, de kaarten kunnen vanaf komende week worden besteld via de website, www.hoftedagen.nl. ”