Start eerste weekend buitenfilm bij De Reggehof.

Start eerste weekend buitenfilm bij De Reggehof.

Zoals eerder aangekondigd gaat op het Höfte plein De Reggehof op vrijdagen 7 – 14 en 21 augustus ware buitenfilms organiseren.  Er worden op 3 zomeravonden 6 films gedraaid (waarvan 3 kinderfilms) op een groot LED scherm van 12m2.

Wij starten vrijdag 7 augustus om 19:00 uur met de populaire kinderfilm Frozen. Deze Disneyfilm zal op het grote LED scherm worden gedraaid op het plein van De Reggehof.

Frozen is een film naar het sprookje 'De Sneeuwkoningin' over een optimistisch meisje dat samen met een bergbeklimmer op zoek gaat naar haar ijskoude zus.

Een vervloekt koninkrijk is omhuld door een strenge en eeuwige winter. Om een einde te maken aan de ijskoude betovering besluit Anna, een dromerige en onbevreesde optimist, samen te werken met Kristoff, een stoere bergbewoner. Samen maken zij een spannende reis om Anna's zus, de ijskoude sneeuwkoningin Elsa, te vinden en om zo de ijzige vloek over het koninkrijk te kunnen opheffen. Tijdens hun avontuur krijgen ze gezelschap van een komische sneeuwpop genaamd Olaf en samen moeten ze ijskoude extreme temperaturen zien te overleven en vreemde wezens, trollen en andere magie trotseren. Magische verrassingen staan op ze te wachten als ze de koude strijd aangaan in een race tegen de klok, om zo het koninkrijk te redden van ondergang.

Na Frozen zullen wij Grease draaien. Dit zal rond de klok van (ongeveer) 21.00 uur zijn.

Grease is de film die John Travolta en Olivia Newton-John in de succesvolle muzikale tienerfilm tot wereldsterren maakten.

De Amerikaanse high-schools in de jaren vijftig worden geregeerd door rock 'n' roll en vetkuiven. Tijdens een mooie zomer krijgen Danny (John Travolta) en Sandy (Olivia Newton-John) een ware vakantieromance, maar die wordt verstoord als ze hun eigen leventje weer oppakken. Terug op school vindt Danny dat het niet cool is om een relatie te hebben met de brave nieuweling Sandy, vooral omdat hij beschouwd wordt als de leider van de 'T-Birds', een groepje stoere jongens met leren jasjes. En het lijkt erop dat Sandy hem achteraf toch niet zo leuk en lief vindt als in de vakantie. Uiteindelijk komt het natuurlijk allemaal goed en zal de echte liefde toch overwinnen.

De musical 'Grease' is vooral bekend geworden om zijn tijdloze muziek. Nummers als 'Grease Lightning' en 'Hopelessly devoted to you' werden wereldhits en zijn nog steeds veel te horen in het uitgaansleven.

De keuze is aan de bezoeker: neemt u uw auto mee en kijkt u vanuit de auto? Of neemt u uw eigen stoel mee en neemt u plaats voor het gigantische scherm. Eten en drinken mag zelf meegenomen worden, maar popcorn en een verkoelend drankje kan ook gekocht worden. Er zijn geen kosten verbonden aan het kijken van de films. Deze gezellige en bijzondere activiteit wordt u met plezier beschikbaar gesteld door De Reggehof en Filmhuis Alleman.

Wij hopen eenieder te mogen begroeten én te ontvangen op 7 augustus bij de start van de zomerfilm!  

Op 14 augustus zal om 19:00 uur de kinderfilm Shrek op het grote LED scherm worden gedraaid, gevolgd door de film Blues Brothers om ongeveer 21:00 uur.

Op de laatste midzomeravond op 21 augustus zullen we om 19:00 uur Ice Age tonen als kinderfilm, gevolgd door de hit film Dirty Dancing wederom om ongeveer 21:00 uur. (In verband met beach soccer zal deze laatste filmavond het Höfteplein niet volledig bereikbaar zijn voor auto’s).