Nieuwe carnavalsvereniging Brandhout zoekt lijflied

Huh? Anno 2012 zijn wij bezig met de laatste dingen voor onze Carnavalsvereniging..en we moeten zeggen: het begint er aardig op te lijken! De leden zijn allemaal geregeld, maar wellicht komt er nog een verrassing uit de hoge hoed gedurende de komende weken! Vandaag gaan we alleen iets anders proberen te regelen. Want… wat is een Prins nu zonder ‘Carnavals-schlager’? Een lijflied, waarop het hele weekend de polonaise word gelopen! David heeft er nog geen, dus gaan wij op zoek naar de Carnavalshit die past bij David! Geen jaalalalalaaaaaaa verhaal, maar het moet swag, bubbling, tropisch en toch feestelijk zijn!
We hebben jouw inbreng vanavond dus meer dan nodig!! Weet jij een plaat? SMS, tweet of mail het naar ons via de bekende wegen! Iedereen die een suggestie instuurt maakt kans op: 5 KAARTEN VOOR DE CARNAVALSPARTY IN ALBERGEN! Wat hebben we nog meer:

-          We bellen met Merlin Lubberdink over haar kledinglijn! Ze verovert de hele wereld op dit moment!

-          We gaan praten over ‘glas’, wat precies? Dat hoor je vanavond!

-          Een lachwekkende en prettig luisterbare geinlijn staat weer klaar om jullie oren te bereiken!

-          De column van Frank, de twitteraar van de week, de wegdam weekend mobiel en vele andere hoogstaande topdingen.


Als er wordt gezegd..luisteren! Dan luister je! 107.6 fm.. www.wegdamweekend.nl voor de livebeelden? Jaa voor de livebeelden!Lekker..vrijdagmiddag! En het wordt vanzelf 18.00 uur.. DUS..luisteren!Namens team Bentelo: Eddy Kerkveld.. Team Hengevelde: Bart, Frank en Kasper..Tezamen…Wegdam Weekend (0613765348 - @wegdamweekend - #wegdamweekend)