Nog enkele plekken vrij bij computercursussen!

De Stichting Welzijn Ouderen Hof van Twente (SWOHvT) organiseert in samenwerking met Reggestad Automatisering een aantal cursussen voor computer en iPad voor de senioren in de Hof van Twente.
De docent wordt ondersteund door een vrijwilliger die vragen beantwoord van de deelnemers. Alle cursussen bestaan uit 8 lessen van 1,5 uur en u betaalt per 8 lessen € 95.

Er zijn nog enkele plekken vrij bij de iPad cursus voor senioren.
Deze start dinsdag 30 september van 14:00 tot 15:30 uur.
Onderwerpen: Bediening iPad, verbinding maken met Wifi- netwerken, Internet, E-mail en Apps op iPad, Foto, video en muziek op iPad.

Er zijn nog enkele plaatsen vrij voor de internet en e-mail voor seniorencursus, deze start op donderdag 25 september en is van 10:00 tot 11:30 uur.

Onderwerkpen: Kennismaking internet en e-mail, e-mail navigeren, surfen en zoeken op het net, e-mail ontvangen en versturen, beveiliging.

Er zijn nog enkele plaatsen vrij voor de cursus digitale fotobewerking, deze start op vrijdag 26 september en is van 10:00 tot 11:30 uur.

Onderwerpen: stap voor stap kennismaken met de mogelijkheden van digitale fotobewerking, veranderen en uitsnijden van foto’s, werken met selecties en effecten,

Meer informatie en een inschrijfformulier kunt u aanvragen bij de SWOHvT gevestigd aan de Rozenstraat 2a te Goor en telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 13.00 uur op 0547-260053 of stuur een mail info@swohofvantwente.nl