Nog even en het is zover: het MHT Zomerfeest

Nog even en het is zover: het MHT Zomerfeest, zondag, 5 september 2021, in Hengevelde. De middag staat in het teken van het aanbieden van de CD met het lied “Of je jong bent of ouder” aan Mirjam Veldkamp (dochter van wijlen Theo Nollen) en aan Wies Schaap-Wassenberg (dochter van wijlen Piet Wassenberg). De vijf oudst aanwezige Hengeveldenaren op het MHT Jaarfeest krijgen deze CD ook aangeboden.

Van het lied ‘Of je jong bent of ouder’ wordt ook een speciale versie gemaakt met beelden van de zangeres Charlotte Wegdam en van Hengevelde (de laatste met toestemming van de Stichting Zomerfeesten Hengevelde). Deze speciale versie zal na het MHT Jaarfeest te bewonderen zijn op de website van Wegdamnieuws Hengevelde.

Op deze middag val vanaf 13.00 uur onder andere het lied mijn Gebed van DC Lewis door MHT Hof van Twente op het MHT Jaarfeest worden gespeeld (ook met trompet en orgel). De locatie van dit jaarfeest is Herberg de Gebrande Waateren in Hengevelde, gelegen aan de voet van de HH Petrus en Paulus kerk Hengevelde. Kan het mooier?

Een middag vol met livemuziek gespeeld door ras muzikanten. Kijk hier: https://www.mhtnederland.nl/muzikanten.html

De toegang tot het MHT Jaarfeest is gratis. De BBQ achteraf (met livemuziek) helaas niet. Aanvang feest 13.00 uur, de BBQ rond 16.30 uur. U komt toch ook!

Voor uw aanwezigheid ’s middags en voor de BBQ daarna dient u zich wel vooraf aan te melden bij Casper Bebseler, T 0547-333419.

 

Vol is vol.