Oliebollendorp Hengevelde weer in ruste

Tienduizenden oliebollen zijn vanuit Nollen Hengevelde alle kanten opgegaan. Muziekvereniging Amuzant kwamen langs de deur en hadden een standje op het kerkplein. Aan de Goorsstraat een heuse drive-in voor allerlei soorten oliebollen met een uitermate goed gemutste Marcel en Sandra Keizer in actie voor het goede doel. Een groot spandoek over de provinciale weg maakte duidelijk dat er geen ontkomen aan is: Hengevelde is een oliebollendorp! Namens Amuzant Marianne Elferink:

 
"We kijken uitermate tevreden terug op de oliebollenactie, vooral dankzij de gastvrijheid van de firma Nollen! Het is allemaal weer uitstekend verlopen, de enthousiaste leden hebben gezamenlijk voor een prima opbrengst gezorgd!”

 
Voor het derde jaar op rij bakte Bakkerij Nollen dit jaar oliebollen voor De Nije Stichting. Deze stichting zet zich in voor de kwaliteit van leven van (ex-)kankerpatiënten en hun naasten. Afgelopen jaar is er een bedrag van €10.000 gedoneerd. Komende week zal bekend worden gemaakt wart de actie dit jaar heeft opgeleverd.

‘Mede dankzij deze donatie kunnen wij blijven werken aan het verbeteren van de kwaliteit van leven voor (ex-)kankerpatiënten. Dit doen wij in de vorm van informatievoorziening, maar ook door het organiseren van evenementen, zoals workshops, lezingen, trainingen, vitaalprogramma’s en verwenzorg’, aldus Debby Nijenhuis, oprichtster van De Nije Stichting.

 
 
De Nije Stichting
De Nije Stichting is een non-profit organisatie zonder winstoogmerk. De stichting zet zich in voor (ex-)kankerpatiënten en hun naasten om meer kwaliteit uit het leven te halen. Het Nije Huis begon als een inloophuis voor iedereen die kanker heeft (gehad) én hun naasten, maar is inmiddels uitgegroeid tot een centrum voor (na)zorg en ondersteuning.
 
 
 
 
NAMENS AMUZANT DE BESTE WENSEN VOOR 2020;  BEDANKT EN GRAAG TOT VOLGEND JAAR!