Ondernemers halen het Circus naar Hengevelde!

Op zondag 8 April zijn er op het Marktplein in Hengevelde twee voorstellingen van Circus Sijm! Om 11:00 uur en om 14:00 uur. Een show met twaalf nieuwe acts en speciaal ontworpen showkostuums met veren, glitters en strass. Zo is er een ontroerend paardennummer, scherpschietnummer van internationale klasse en spierkracht acrobatiek waar menig sportschool jaloers op zou zijn. De beroemde clown Yann Rossi, bekroond tijdens het Circusfestival van Monte Carlo, blinkt uit met een combinatie van muziek en mimiek waarmee hij bewijst dat humor nauwelijks woorden nodig heeft om tijdloos grappig te zijn. In alles blijkt de gekozen maat van de tent juist groots te zijn. Want als toeschouwer ruik je de paarden die met pluimen voorbij galopperen en zie je het zweet op het voorhoofd van de acrobaten. Vanaf donderdag 8 februari kunt u bij COOP sparen voor toegangstickets voor het circus. Hoe werkt het?

*U ontvangt bij elke €10,- die besteed wordt 1 spaarzegel.
*Een volle spaarkaart (20 zegels) + €5,- bijbetaling = een entreebewijs.
*Kaarten zijn exclusief verkrijgbaar bij de Coop.
*actie loopt t/m 7 april 2018
*Kaarten zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt.

CIRCUS SIJM EEN FEEST VOOR JONG EN OUD!
Producent Sijm boekt succesnummers van circussen in heel Europa. Daarin schuilt het gevaar van een samengeraapt programma, maar met een uitgekiende mix van muziek en licht laat hij de acts naadloos in elkaar overvloeien. Daardoor voel je je bij hem te gast. Een welkome gast die proeft dat de kok en zijn team alles op alles hebben gezet om het de visite naar de zin te maken.  

HOOGGEËERD PUBLIEK
Wie ons tentencomplex betreedt waant zich direct in de wondere wereld van "Het Circus". De geur van popcorn en zaagsel prikkelt de zintuigen. Gespierde acrobaten zweven door de lucht, ballerina’s dansen in schitterende kostuums en muzikale clowns maken het sprookje compleet. Circus Sijm is:  "Circus" in optima forma, alles verzorgt tot in de laatste details.   Het blauw/gele wagenpark spreekt tot de verbeelding, in de cateringtent wordt het publiek in stijl ontvangen. Confetti dwarrelt door de lucht, kinderen ontvangen een rood schmink neusje en artiesten dansen op swingende muziek bij de entree. Het reizende circustheater is aangekleed met blauw pluche en afgezet met gouden ornamenten. Circus Sijm behoort tot de laatst reizende circussen van Nederland en is onderscheiden met de  NH Cultuur Award .  

CIRCUSVOORSTELLING 2018 "Vive Le Cirque" Een hommage aan 250 jaar circus!

De deelnemende ondernemers waarbij u zegels kunt sparen zijn:
Beauty Inn
Decokay Lentelink
Slagerij Brummelhuis
Semmekrot
de Bloemenruiker
Bazar van Jon
Rotink IJzerwaren
ten Thije Keukens
Ayurveda Wolterinck
Bakkerij Nollen
COOP.