Ontbijtweek afgesloten: ‘Volgend jaar weer’

In totaal 235 kinderen aan de ontbijttafel  deze week en ook nog eens in de winkel! “Wij kijken er met een erg goed gevoel op terug! Alle leerlingen hebben volgens mij genoten van het ontbijt in de COOP, kinderen aten veel meer dan gewoonlijk thuis! Bij ieder ontbijt is er ook stil gestaan bij bepaalde producten: waar melk bijvoorbeeld belangrijk voor is etc. Dus ook leerzaam, maar iedereen genoot vooral ook van elkaars gezelligheid. Voor school ook handig (al dus de leerkrachten). Zo even aanschuiven en weer vertrekken zonder te hoeven opruimen.
De klanten die op dat moment boodschappen deden vonden het kunnen en mogen ontbijten ook erg bijzonder. Ondanks de gehele metamorfose iedere avond en ochtend om alle tafels en stoelen te kunnen plaatsen konden klanten nog wel prima hun boodschappen doen. Het was een intensieve week:

Maar we krijgen zoveel mooie en positieve reacties van kinderen, klanten en anderen dat het zeer de moeite waard is geweest.
Zo geldt nu al voor volgend jaar de uitnodiging vanuit ons. Ook dan zijn alle klassen wederom welkom bij ons en "misschien verbouwen we dan wel onze gehele COOP, zodat alle leerlingen van de gehele Petrusschool dan op 1 ochtend tegelijk kunnen ontbijten!"

KLIK HIER VOOR ALLE FOTO'S VAN DEZE WEEK