Ontmoetingsdag Beckum, Bentelo, Hengevelde-Isidorushoeve op 27 juni

Het is weer volop voorjaar en de zomer komt eraan, de tijd voor uitstapjes en gezelligheid, dat geldt ook voor de Zonnebloem. Deze zomer beginnen we met een gezellige ontmoetingsdag.

Op donderdag 27 juni organiseren de Zonnebloemafdelingen Beckum, Bentelo en Hengevelde- Isidorushoeve de jaarlijkse ontmoetingsdag voor hun gasten en iedere “oudere” die daar belangstelling voor heeft. Het is een dag van ontmoeten en oude bekenden terug zien.
Deze dag van gezellig samen zijn wordt dit jaar gehouden bij Café- Rest. Spoolder in Bentelo  We beginnen de dag om 10.30 uur met een kopje koffie en iets lekkers erbij.  Dan volgt het borreluurtje met aansluitend het diner. Tijdens het borreluurtje worden de loten voor de loterij verkocht.

Na de middagpauze kunt u onder het genot van een drankje genieten van een muzikaal optreden  van de Neighboursisters, twee al jarenlang samen zingende buurvrouwen, en daarna volgt de loterij.
We sluiten de dag af met koffie met een saucijzenbroodje.
De kosten voor deze geheel verzorgde dag, incl. koffie/thee, drankjes en diner zijn

€ 37,50 per persoon. Zonnebloemdeelnemers worden door hun vrijwilliger benaderd, maar heeft u belangstelling en bent u niet bekent bent bij de Zonnebloem geef u dan zo spoedig mogelijk op, doch uiterlijk voor 15 juni bij:

Bernadette ten Thije, 06-20484774