Open repetitie MiXX  maandag 30 augustus *Update!

*UPDATE: I.v.m. de al vroeg invallende duisternis en het feit dat de HET niet beschikt over verlichting, heeft het bestuur van MiXX  besloten de repetitie een uur vroeger te beginnen dus om 19.00 uur te starten. 

Helaas zijn de coronamaatregelen nog steeds van kracht. Dat betekent voor koren de anderhalvemeter maatregel. De verwachting is dat niet voor 1 november alle maatregelen kunnen worden losgelaten. Gelukkig is het nog zomer, hoewel die wel beter zou kunnen.

Zoals aangekondigd tijdens de zomerborrel van het koor, zal MiXX starten met zingen op maandag 30 augustus. Het bestuur heeft gekozen voor de Hengeveldse Evenemententent HET, achter de kerk. Het plein voor de tent is groot genoeg om het hele koor een anderhalvemeterplaats te geven. De band mag op het podium onder het tentdak.

Het koor en de band zullen onafgebroken van 20.00 uur tot 21.15 uur repeteren.

Indien de weersverwachting dusdanig slecht is dat buiten repeteren te risicovol is dan wordt de repetitie afgeblazen en wordt een nieuwe kans afgewacht. Uiteraard zal iedereen heel benieuwd zijn hoe deze repetitie zal verlopen.

De repetitie heeft een open karakter en iedereen die wil komen kijken en luisteren is van harte welkom. Zoals bij vele gemengde koren zijn mannenstemmen in het bijzonder van harte welkom.

Mocht u als buurtbewoner maandagavond ineens zang en muziek horen dan weet u dat MiXX repeteert. Mocht u overlast ervaren weet dan dat het maar hooguit anderhalf uur duurt. Wij vragen uw begrip.

Het bestuur van MiXX.