Oud-ijzerdag W.V.V.’34 op zaterdag 20 oktober

Op zaterdag 20 oktober is het weer zover; de heren van ’t JAC’94, halen ten gunste van de jeugd van WVV’34 het oude ijzer bij u op. Binnen de bebouwde kom kunt u het oude ijzer gewoon aan de straat zetten, zodat het direct meegenomen kan worden. Ook buitende bebouwde kom zullen de vrijwilligers langs komen. Heeft u speciale vrachten of wilt u melden dat er wat op te halen valt, dan kan dat bij Bert Mensink: 06-50480940 of Thijs Aarnink: 06-45321810.
Tim Wegereef: ”We verzamelen het oude ijzer op het terrein van Loon- Grondverzet en Transportbedrijf Geurs aan de Slotsweg 6 te Hengevelde, die we alvast hartelijk danken voor het beschikbaar stellen van de locatie om het oude ijzer in te zamelen en te sorteren, alsmede het beschikbaar stellen van materieel en kraan met machinist. Zonder hen is het niet mogelijk om deze actie te kunnen organiseren, wat wij inmiddels al jaren in goede samenwerking doen!
Let op: 

zet u het oude ijzer niet eerder dan zaterdagmorgen 20 oktober aan de straat, er kunnen andere kapers op de kust zijn voor het schroot!

Onder leiding van ijzerkoning Bert Mensink werd er afgelopen jaar zo'n 32 ton ijzer opgehaald.