Paaseieren zoeken woensdag 23 maart om 14.00 uur

Hallo jongens en meisjes. 

Alle kinderen uit Hengevelde (Bommel de beer, peuterzaal en groep 1 t/m 3 basisschool) worden dit jaar weer op woensdag 23 maart om 14.00 uur uitgenodigd om met de paashaas en paaskip in het “ Flips” bos naar paaseieren te gaan zoeken. 

Misschien vind je wel één van de verstopte gouden eieren! De mama’s, papa’s, opa ‘s en/of oma’s zijn harte welkom om jullie aan te moedigen. 

Neem je wel een leuk versierd mandje mee voor de eieren. Het mooist versierde mandje wint een prijs. Het is wel verstandig om bij regenachtig weer je laarzen aan te doen. Na afloop is de prijsuitreiking van de kleurwedstrijd en van het mooist versierde mandje. 

Kinderen tot en met groep 3 die buiten Hengevelde naar school gaan, kunnen een kleurplaat ophalen bij supermarkt COOP  in Hengevelde. De kleurplaten kunnen tot zaterdag 19 maart ingeleverd worden bij COOP. De paashaas en paaskip zullen jullie allemaal begroeten bij het eieren zoeken. 

Voorgaande jaren verzamelden wij ons altijd bij school en liepen dan naar het “ Flips” bos. Dit jaar verzamelen we ons om 14.00 uur direct bij het bos.

De verantwoordelijkheid van de kinderen ligt deze middag bij eigen ouder(s)/begeleid(st)er. 

Culturele werkgroep De Markering