Pitch&Putt Golf Diepenheim is 10 jaar en viert feest!

Pitch&Putt Golf Diepenheim bestaat 10 jaar. Dit feestelijke feit laat men niet ongemerkt voorbij gaan. Van 7 tot en met 15 juni kan iedereen die zin heeft in een gezellige buitenactiviteit héél voordelig kennismaken met Pitch&Putt Golf en FootGolf. Daarnaast zijn er gratis evenementen voor de jeugd uit de Hof van Twente.

10 jaar. 11 juni 2004 stelde Pitch&Putt Golf Diepenheim haar nieuwe 18 holes baan, in de prachtige omgeving net buiten Diepenheim , beschikbaar voor het publiek. Al snel ontdekten vele mensen uit de regio deze laagdrempelige vorm van golf die geschikt is voor iedereen vanaf een leeftijd van 8 jaar.

Gezellige buitenactiviteit

De populariteit van Pitch&Putt Golf groeit snel. Zeker nu het voorjaar is, wordt deze betaalbare publieksactiviteit weer volop beoefenend. Harrie Jansen: “Pitch&Putt Golf kan zowel individueel als met collega’s, vrienden en familie gespeeld worden. De activiteit is geschikt voor mensen die nog nooit golf hebben gespeeld (geen golfvaardigheidsbewijs vereist). Ook gevorderde golfers kunnen op de Pitch&Putt golfbaan in Diepenheim uitstekend uit de voeten om het korte spel te verbeteren. Deze vorm van golf is laagdrempelig en tegelijkertijd uitdagend voor iedereen.”

Uitbreiding activiteiten Inmiddels heeft de locatie ook andere vormen van golf tot z’n beschikking zoals FootGolf en MoonlightGolf. Ook kunnen op de baan lessen gevolgd worden voor spelers die net beginnen of gevorderden die hun spel willen verbeteren. Pitch&Putt Golf en FootGolf zijn uitermate geschikt voor bedrijfs- en familiefeesten, maar ook mensen die het als vrijetijdsbesteding zien maken steeds vaker gebruik van de prachtige baan in Diepenheim. Door de combinatie met andere vormen van recreatie en ontspanning worden er prachtige arrangementen aangeboden.Acties en evenementen Het 10 jarig bestaan wordt gevierd met 10 dagen lang kortingsacties en diverse activiteiten zoals jeugdclinics, toernooien en demonstraties. Ook is er voor de kidsclubleden van FC Twente een gratis Footgolftoernooi en zal de 2e ronde plaatsvinden van het Toernooi Putten in de Provincie. Meer informatie: www.pitch-putt.nl/diepenheim

==========================================================================

 

Voor meer informatie over Pitch&Putt Golf Diepenheim kijk op www.pitch-putt.nl/diepenheim.

Over Pitch&Putt Golf

Pitch&Putt Golf wordt gespeeld op een kleine 18-holes golfbaan. Van de afslag tot de vlag varieert de lengte van de holes tussen 30 en 90 meter. Door deze 'kleine' afstanden is het spel geschikt voor iedereen. De geoefende golfer kan middels Pitch&Putt Golf het “korte werk” verbeteren. Ook mensen die nog nooit golf hebben gespeeld, kunnen op een Pitch&Putt baan uitstekend uit de voeten. Na een korte instructie kan iedereen zelfstandig golfen. Een dure uitrusting hoeft niet te worden aangeschaft. Het gebruik van alle materialen, golfclubs (slagstokken), ballen, tees en scorekaarten, is bij de prijs inbegrepen.