Pitch&Putt Twente en Escaperoom Twente te zien bij RTL-4

Wilt u een glimp opvangen van achter de gesloten deuren van Escaperoom Twente? Dan moet u het programma Plezier &Passie van RTL-4 gaan bekijken. De cameraploeg van dit nieuwe toeristische programma van RTL-4 heeft een bezoek gebracht aan Pitch&Putt Twente en Escaperoom Twente. Het programma dat wekelijks wordt uitgezonden en elke keer een andere streek of stad in Nederland centraal stelt, gaat in op het plezier en passie van de mensen.
In de uitzending van begin april worden diverse belevenissen en passies van mensen uit Twente getoond en is er aandacht voor uitstapjes en belevenissen .
Uitzending: zondag 3 april om 15.30 uur en herhaling op zaterdag 9 april om 15.30 uur

Escaperooms spelen is wereldwijd de sensatie als uitje voor groepen. In Nederland sinds 2014 te spelen en nu al uitgegroeid tot de beste beleving die je als groep meemaakt.
Escape Room Twente is een spannend, uitdagend en onvoorspelbaar spel. Je gaat met een groep van 4 tot 8 personen een kamer binnen en de deur gaat achter jullie op slot! Het doel van het spel is om de kamer binnen 60 minuten te verlaten. Ontrafel sloten, codes en puzzels door slechts logica en je creativiteit te gebruiken. Is jouw team tot het onmogelijke in staat? Spannend, uniek en leuk voor iedereen. Maar wacht niet te lang, want in een escape room gaat de tijd sneller dan je denkt…