Politici Hof van Twente te gast bij politiek café in De Reggehof

Op zondagmiddag 18 maart, van 16.00 tot 18.00 uur zijn alle politieke partijen uit Hof van Twente te gast bij het politiek café Hof van Twente in De Reggehof in Goor. De partijen debatteren deze middag rond een aantal centrale thema’s. Die thema’s zijn: arbeidsmarkt en economie, asbest, burger en bestuur, cultuur, duurzaamheid, sociaal domein en wonen.

De centrale presentatie van deze middag is in handen van journalist/columnist Theo Hakkert. De interviews met de politici worden verzorgd door presentatoren van het programma HvT-politiek en nieuws.

Hofstreek FM zendt het politiek café rechtstreeks uit via radio en tv. Beide uitzendingen beginnen om 16.00 uur.

Programma
Per thema komen steeds twee partijen aan het woord. Zij krijgen elk maximaal tien minuten het woord. Iedere partij komt dus twee keer langs in de uitzending. Aan het einde van het programma is er een pitch, waarbij iedere lijsttrekker een halve minuut de tijd krijgt om te vertellen waarom zijn/haar partij de beste keuze is bij de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart a.s. Over de volgorde van de pitches wordt tijdens de uitzending geloot.

De politieke partijen die deelnemen aan het debat zijn (in alfabetische volgorde); CDA, D66, Gemeente Belangen, Groen Links, PvdA, SP en VVD.

Tussen de thema’s door zijn er muzikale optredens en is ruimte ingepland voor een column van cabaretier Andre Manuel.

Welkom
Het politiek café is gratis toegankelijk voor iedereen. De opnames worden gemaakt in de grote zaal van De Reggehof. U bent van harte welkom!

Bereikbaarheid radio en tv
Wilt u thuis het politiek café volgen via radio of tv?
U kunt op Hofstreek FM afstemmen via de ether: 107.6/107.1. In Markelo en het buitengebied is de zender te ontvangen op kanaal 107.0. Op de kabel is Hofstreek te vinden op 104.1.
De tv-uitzending is analoog te bekijken via Cogas kanaal 7 of digitaal via Caiway kanaal 47.