Potgrondactie JAC’94 en Amuzant in no-time uitverkocht

Gisterenavond stond zoals aangekondigd op deze website de jaarlijkse potgrondactie van JAC’94 en Amuzant op het programma. Ondanks de corona ging dit met inachtneming van de maatregelen ‘gewoon’ door. Tim Wegereef van ’t JAC’94: “Iedereen vond het mooi dat wij dit soort dingen weer deden in coronatijd. Veel praatjes maken en dergelijke bij de mensen. Positieve ervaring om toch in coronatijd deze actie te kunnen doen. Mensen vonden het fijn weer iets van ‘normaal’ te zien dan al die beperkingen. Resulteerde in vele deur gesprekken met mensen die je nu niet snel spreekt.”

Amuzant ging met 4 auto’s en 24 personen op pad voor binnen de bebouwende kom deur aan deur. JAC’94 was verantwoordelijk voor het buitengebied en gingen met 10 auto’s en 20 personen op pad.

Tim: “We waren volledig uitverkocht, helaas sommige mensen hierdoor niet kunnen bedienen met potgrond. Er worden drie pallets bij de Bloemruiker neergezet om daar de potgrond te kunnen afhalen. Volgend jaar zullen we meer inkopen!”. Allen bedankt voor het afnemen en veel pootplezier gewenst!