Prins Ronald: Superdagen!

“Het waren een paar super dagen. Wij wisten het natuurlijk al een tijdje en moesten iedere keer weer wat anders verzinnen om van alles voor elkaar te krijgen” aldus Prins Ronald de tweede. “Zondagavond is volgens traditie het straatnaambord onthuld, we hadden een geweldige ontvangst thuis. Het was versierd door de familie,buurt en kameraden en het mooiste was, deze waren allemaal in overall en de dames in een pakje van de dansmarietjes. Nu maar op naar het carnaval in februari!”
Hoe vond je de presentatie afgelopen zaterdag? Hoe waren de reacties?

Het was een super revue en achter de schermen werd er druk gespeculeerd! Het leek een probleem om ongezien weg te komen daar ik al jaren help met de opbouw en dergelijke.Maar ik kon met het begin van de imitatie van Normaal ongezien wegkomen omdat iedereen achter in de zaal ging kijken haha! We hebben echt veel leuke reacties gehad. Veel mensen hadden het wel een keer verwacht dan ik Prins carnaval zou worden maar nu nog niet.

We hebben echt een super feest gehad. De familie vindt het mooi ze waren er allemaal op zaterdagavond bij in de Marke. Mijn oom Herman, die bij ons naast woont heeft volgens mij  gisteravond ook echt genoten. Ik schat dat we gisteren rond de 110 mensen in de biljartzaal hadden!”

Carnaval 2015  begint op vrijdag de 13e! februari en eindigt op dinsdag, 17 februari.

Prins Ronald Pelle  voor een niets vermoedende zaal op de vrijdag, tijdens het afscheidslied op de Hengeveldse Revue.