Samen koken en eten verbindt!

Zaterdag 6 juli is de vierde editie van 'Kleurrijk in de Hof'. Een jaarlijks evenement met diverse activiteiten o.g.v. sport, spel, muziek, dans en een proeverij. Ontmoeting tussen de verschillende culturen uit de gemeente Hof van Twente staat die dag centraal. Net als vorig jaar organiseren we, voorafgaand aan Kleurrijk, een kookworkshop.
 
 
Kookworkshop ‘Anders eten’
Op 5 juli kun je van 13.00 – 17.00 uur meedoen aan de kookworkshop 'Anders eten'. 60 enthousiaste inwoners uit de Hof maken hierbij kennis met de buitenlandse keuken. Onder begeleiding van koks worden, op verschillende plekken, Turkse, Armeense, Syrische, Chinees/Indonesische, Eritrese én Nederlandse hapjes bereid. Deze koks vertellen je over de keuken en de tradities van hun land. Een deel van de bereide hapjes wordt 5 juli rond 17.30 uur, gezamenlijk met alle deelnemers, genuttigd bij Wijkvoorziening 't Doesgoor in Goor. Het andere deel wordt tijdens Kleurrijk in de Hof op 6 juli aangeboden.
 
Geïnteresseerd om te koken én anders te eten op 5 juli?
Geef je dan op door een mail te sturen naar kleurrijkindehof@gmail.com Doe het snel want VOL = VOL! Op deze manier draag je jouw steentje bij aan de proeverij van Kleurrijk in de Hof! Deelname is gratis maar een vrije gift is van harte welkom.
 
Kleurrijk in de Hof is een gezamenlijk initiatief van Goor in Dialoog, Hofkerk,
Hof van Twentse Uitdaging, Muziekschool Hof van Twente, Salut en Vluchtelingenwerk Oost Nederland
www.kleurrijkindehof.nl 
Volg ons ook op Facebook