Schoolmeubelen Petrusschool krijgen tweede leven in Siërra Leone

Met man en macht werd er door groep 7 van de Petrusschool te Hengevelde woensdagochtend de vrachtwagen van Très Chic Bridal Wear gevuld met schoolmeubelen voor het Afrikaanse land Sierra Leone.
Het schoolmeubilair is, met onder andere conciërge Andre Leferink in eerste instantie gelost in Holten bij de opslag van Stichting ZGT-Overzee.

 

Conciërge Andre Leferink in actie

Petrusschool: Enorm bedankt!

In combinatie met ziekenhuismateriaal, bestemd voor het Masanga Hospital Sierra Leone, zullen de goederen morgenvroeg worden verstuurd naar Siërra Leone.

Het transport verzorgd en deels gesponsord door Mareco Logistics uit Antwerpen. Waarvoor dank!

Verscheping en inklaring geregeld en gefinancierd door de Wegdam Foundation.

Wegdam Foundation
Wij houden ons altijd aanbevolen voor goederen die ze in Sierra Leone goed kunnen gebruiken. Hierbij kun je denken aan naaimachines, stoffen, overige naaibenodigdheden, fietsen, kinderfietsen schoenen, sportkleding, schoolmeubilair, schoolartikelen, landbouwwerktuig, medische hulpmiddelen (EHBO) en baby artikelen. Er is ook een speciale behoefte aan computers en laptops.

Petrusschool bedankt!

Deze goederen kunt u brengen bij Wegdam Food Link aan de parallelweg 4 te Haaksbergen.
Indien het grotere hoeveelheden betreft kunt u mailen met info@wegdamfoundation.com – dan kunnen we samen bekijken of we het kunnen ophalen.
Bellen kan ook: 06-10175105

Sierra Leone
Sierra Leone ligt in West-Afrika en is een arm land. Het land kende economisch zwaar weer tijdens de burgeroorlog en de laatste uitbraak van ebola (rond 2015). Vanaf 2002 werkt Sierra Leone aan de wederopbouw van het land. Er is in het land een Speciaal Hof voor Sierra Leone opgericht vanwege de oorlogsmisdaden begaan tijdens de burgeroorlog. Onder de aangeklaagden bevindt zich de voormalige Liberiaanse president Charles Taylor.

Het schoolmeubilair is, met onder andere conciërge Andre Leferink in eerste instantie gelost in Holten bij de opslag van Stichting ZGT-Overzee