Schoolontbijt in de supermarkt!

Ontbijten met je klasgenoten, juffen en meesters, en dan ook nog in een supermarkt! Carla Hemel van de supermarkt COOP”” Het was weer uitermate geslaagd, om 8.30 kwamen de 59 kinderen vol enthousiasme in de Coop en alle jassen gingen in winkelkarren. Naast de wekelijkse klanten van de maandag kwamen er verschillende ouders, oma's, en andere belangstellenden hun boodschappen doen. De kinderen lieten zich alles goed smaken en menig kind at meer men thuis gewend was. Alles dankzij Broekkamp Verhuur voor het gebruik van alle tafels en banken.
De kinderen waren met zijn tienen aan een tafel ingedeeld en genoten van alle gezelligheid. Om 9.30 ging iedereen het een Coop tasje gevuld met een appel, tips voor gezonde snacks en een kleurplaat richting school terug. De kleurplaat kan t/m zaterdag 24 november worden ingeleverd bij de Coop en op 28 november is er bij ons een groot Sinterklaasfeest van 15.30 tot 17.00. Dan worden de winnaars van de kleurwedstrijd bekend gemaakt.

Alle kinderen (235 leerlingen) van de Petrusschool uit Hengevelde zullen vanaf maandag 12 november t/m vrijdag 16 november dagelijks om 8.30 uur in twee groepen met hun leerkracht komen ontbijten in de Coop.

Ben je benieuwd hoe gezellig de kinderen ontbijten in de week van het Nationaal schoolontbijt, doe dan vooral je dagelijkse boodschappen tussen 8.30 en 9.15 in de Coop".