Senioren Hengevelde al in vakantiestemming

Woensdagavond hielden de Senioren Hengevelde hun slotavond van het seizoen. In zijn openingswoordje sprak de voorzitter van een geslaagd seizoen met verschillende hoogtepunten. De excursies naar de Museumfabriek in Enschede, het bezoek aan het podologiecentrum in Hengelo, maar vooral ook het bezoek aan Annie Schreijer in het Europarlement in Brussel waren hoogtepunten.

Vooral ook de uitgenodigde sprekers, Jan Put en Jolanda ter Avest, maakten indruk met hun presentaties. Dat aangevuld met muzikale groepen maakten het seizoen weliswaar druk en vol, maar zeker de moeite waard. Het ledenaantal liet dat zeker ook zien. Nog steeds zit er groei in de club, vooral met jongere senioren. Het geeft het bestuur het gevoel met de programmering op de goede weg te zijn.

Een bijzonder moment was ook de huldiging van de twee dames die onlangs een lintje mochten ontvangen. Hengevelde wist al lang van het geweldige vrijwilligerswerk van deze twee dames gezien de eerdere verkiezing voor het Hengevelds Compliment: De Marinus

Kuipers Vrijwilligersprijs. Een geweldig applaus viel het tweetal ten deel met een bloemetje van het bestuur. Agnes de Wit en Ria Rouweler; jullie zijn geweldige leden. Dank voor jullie inzet.

De avond werd verder gevuld met jaren 60-70 muziek, verzorgd door de generatiegenoten-band Still. Hun muziek en hun enthousiaste manier van spelen bracht zelfs nieuwe leden naar deze avond. En natuurlijk nodigde deze muziek uit tot een dansje. Het gevoel voor de rock-‘n-roll en de twist was nog lang niet verloren bij deze danslustige senioren.

Deze mooie gezellige avond bracht iedereen alvast in een vrolijke vakantiestemming. De staande afsluiting met het uit volle borst meegezongen Sweet Caroline maakte de avond compleet.

Tot in september en iedereen een zorgeloze fijne vakantie gewenst.