Senna Rupert: Zwerfvuil opruimen in plaats van achter de computer of IPad!

r1 (Custom)
Sylvie - Sem - Senna - oma Dinie en natuurlijk hond Bobby!

De tip kwam van een lezer van Wegdamnieuws, die vond het toch wel bijzonder dat een meisje van 7 zo begaan was met de natuur. Voor Senna Rupert geen computer of IPad: Gewapend met handschoenen aan en een grote vuilniszak en hup: De buurt in! Senna Rupert:
“Het is denk ik ongeveer een half jaar geleden begonnen na het zien van een filmpje op YouTube en ik dacht, dat kan ik mooi gaan doen! Ik doe dit om de natuur te helpen, veel dieren hebben er last van. Onze hond gaat ook mooi mee met de troep opruimen, dan hoef ik hem ook niet uit te laten. Eerst gaat alles in een supergrote zak en dan stop het bij ons thuis in de container.
En ik krijg de nodige hulp! Oma Dinie (Rupert red.) helpt wel eens, en mijn neefjes Kees en Sjaak Rupert”.

Afvalgrijper
Senna: “We waren laatst een aan het shoppen en toen vroeg ik aan mama, mag ik die hebben! En dus heb ik nu een echte grijper om het vuil op te rapen!

Vader Arjan: “Hoe mooi is het dat je je dochter blij kunt maken met een grijper en dat zij geheel op eigen initiatief zwerfvuil wil opruimen langs de openbare weg!”

Goed voorbeeld doet volgen?
Benieuwd of we nog meer mensen kunnen bewegen om ook zwerfafval op te gaan ruimen. Zo dat we samen Hengevelde en omgeving schoon kunnen houden.

r3 (Custom)
Senna met met zus Sylvie en Bobby natuurlijk

Aanmelding opruimactie

Wil jij ook een opruimactie organiseren? Bij de gemeente kun je een opruimpakket aanvragen. In dit pakket zitten:

  • een afvalgrijper
  • een rol groene afvalzakken

Aanmelden opruimpakket

Wil je meedoen? Klik hier voor het aanmeldformulier . Vul je gegevens in, dan neemt de gemeente Hof van Twente contact met je op.