Serious Party Hengevelde groot succes: € 2700,-

Op zondag 20 december was het zo ver, de afsluiting van de Serious Request actie. Nadat duidelijk werd dat de sponsorloop zo’n € 1000,- had opgeleverd, kon de feestvreugde al niet meer stuk. Half 9 begon de avond. Amber Eppink had haar eigen kniphoekje en Kasper en Mini Bennie namen plaats achter de draaitafel.

Langzaam stroomde de kroeg vol en begon het te lopen. Zelfs het barpersoneel van Assink liet zich een mooie coupe aanmeten door de Kapster. De dj’s lieten tijdens de avond de verschillende veiling items nog een keer voorbij komen en de ‘bied-oorlog’ was begonnen. Facebook ontplofte en het ‘dagje uit met het 9e’ bleek het hotste item te zijn. In een felle strijd tussen twee bieders liep het bedrag snel op. Daarnaast werden er nog veel meer verschillende items onder de hamer gelegd. De picknickbank, aangeboden door Willy Pierik, leverde uiteindelijk zelfs € 240,- op! Om 00.00 sloot de veiling. De einduitslag van de veiling was €1169,- !

Vervolgens maakte om 01.00 al het muziekgeweld even plaats voor allemansvriend Bas Screever:

 

Vanwege zijn studie zit hij nu een half jaar in China. Als enthousiaste medewerker van Assink was hij natuurlijk ook nauw betrokken bij de actie. Gasten konden Bas vragen stellen, of gewoon even zwaaien. Bas gaf een rondleiding door zijn huis en introduceerde zelfs zijn schoonmaakster! Uiteindelijk hebben we in totaal zo’n 2 uur lang videoverbinding met Bas gehad.

Om 01.30 klonk er tromgeroffel door het café. De eerste tussenstand zou dan eindelijk bekend worden gemaakt. Heel Hengevelde wachtte met smart af en werd bij verrast: € 2698,13!

Maandagavond konden alle bieders hun veilingitems ophalen en werd het geld geteld. Naar alle waarschijnlijkheid loopt het bedrag nog op tot ver boven de € 2700,- wat dus ook de eindstand zal zijn!

Onze dank gaat uit naar alle mensen die hebben bijgedragen aan dit waanzinnige bedrag!

Op dinsdag 22 december zullen wij het geld naar Heerlen brengen. Foto’s zullen later op deze website verschijnen. 

Amber Eppink had haar eigen kniphoekje, Thijmen Katier is het "slachtoffer".