Serious Request; 100 Hengeveldse kinderen bij de sponsorloop? Gratis patat!

“Gisterenmiddag heb ik in de meeste groepen geïnformeerd naar het aantal deelnemers dat meedoet aan de sponsorloop. Een heel aantal kinderen wist dit nog niet zeker. In totaal dachten ongeveer 80 kinderen dat zij mee gaan doen”, aldus directeur Dineke Hek. Initiatiefnemer Thom Hartgerink:” Met Eet- en IJssalon Leo’s hebben we een prachtige deal kunnen maken zodat we alle deelnemende kinderen na de sponsorloop patat met een snack kunnen aanbieden! De tocht, die onder ander door de Nieuwstraat loopt, zal van start gaan om 15 uur, inschrijving is mogelijk vanaf 14.30! Wat de ouders betreft, de route loopt door de kantine alwaar per ronde gestempeld zal worden, mooie locatie om de deelnemers aan te moedigen!” Hieronder alle benodigde informatie:

"Serious Request komt er weer aan en ook dit jaar willen wij, Thom Hartgerink en Raymond Wegdam, ons weer inzetten voor dit goede doel. Dit gaan we dit jaar doen met een sponsorloop op het Rupertserve. In tegenstelling tot de eerdere berichtgeving is de sponsorloop dus NIET tijdens de kerstmarkt op 20 december. Op 13 december gaan de kinderen uit de groepen 4 t/m 8 van de Petrusschool samen geld ophalen voor het glazen huis. Afgelopen week zijn we naar de klassen geweest om ze uitleg te geven over het goede doel van dit jaar. We halen dit jaar geld op voor kinderen in conflictgebieden. Deze kinderen kunnen door de conflicten niet naar school, niet buitenspelen, etc. Kort gezegd kunnen deze kinderen niet meer echt 'kind' zijn. Wist u bijvoorbeeld dat op dit moment maar 1 op de 7 kinderen uit Soedan naar de middelbare school kan?" Hieronder het programma:

Het programma voor de sponsorloop op 13 december is als volgt:

14:30 - registratie en ophalen stempelkaart
15:00 - start sponsorloop groep 4, 5 en 6
15:15 - start sponsorloop groep 7, 7/8 en 8
15:30 - einde sponsorloop (gelegenheid om een borrel te doen in de kantine)
Locatie: Sportpark Rupertserve te Hengevelde

Na de sponsorloop hebben de kinderen tot 20 december de tijd om al het opgehaalde geld in te leveren bij Raymond Wegdam, aan de Markesingel 41 in Hengevelde.

Daarnaast zal er op 20 december een feest worden gehouden bij Assink om ook geld op te halen. Er kunnen plaatjes worden aangevraagd tegen betaling, die gedraaid zullen worden door DJ Kasper en Mini Bennie.

Tijdens de feestavond zal ook de veiling sluiten. Deze veiling komt in de week van Serious Request online, dus meer informatie daarover volgt...