Sharon Dijksma met Harry Scholten bij ‘Politiek in de Pol’

Ex-staatssecretaris Sharon Dijksma (PvdA) is zondag 5 november te gast in de nieuwe aflevering van ‘Politiek in de Pol’ in het Twentse Diepenheim. ‘Politiek in de Pol’ is de maandelijkse politieke talkshow in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018. Ook te gast zijn Harry Scholten (CDA), wethouder in de gemeente Hof van Twente, en Onno Fiechter, lijsttrekker van de VVD in Hengelo. Met zijn 25 jaar is hij het jongste lid van de Hengelose gemeenteraad.Eerder waren onder andere Henk Kamp (VVD), Sybrand Buma (CDA) en Alexander Pechtold (D66) te gast.

Sharon Dijksma, ooit het jongste Tweede Kamerlid, was tot voor kort staatssecretaris van Infrastructuur en Milieu. Nu is zij een van de negen overgebleven leden van de PvdA-fractie in de Tweede Kamer. Met haar blikken we terug op haar periode als bewindspersoon en bespreken we haar rol in de oppositie. Ook voor het publiek is er weer gelegenheid vragen te stellen.

Daarnaast is ook de vaste columniste Alexa Gratama weer van de partij. Muziek is deze keer van Duo Nathan Heijnst & Willem Ouwehand. Presentator is Hans Verbeek.
De 13e aflevering van ‘Politiek in de Pol’ vindt plaats op zondag 5 november om 17.00 uur in Herberg de Pol aan de Raadhuisstraat 8 te Diepenheim. De muziek begint om 16.30 uur.
Kaarten kosten € 5,-. Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op www.herbergdepol.nl.