Start computer/internet/Ipad cursussen voor senioren september 2015

De Stichting Welzijn Ouderen (SWOHvT) organiseert in samenwerking met Reggestad Automatisering vanaf september 2015 wederom een aantal cursussen voor computer en iPad voor de senioren in de Hof van Twente. De docent wordt ondersteund door een vrijwilliger die vragen beantwoord van de deelnemers. Bij voldoende deelname starten de cursussen in week 40.Alle cursussen bestaan uit 8 lessen van 1,5 uur en u betaalt per 8 lessen € 95.

De iPad cursus voor beginners start op maandag 28 september om 10:00 uur.
Leerstof: Bediening iPad, verbinding, maken met Wifi netwerken, Internet, Email en Apps op iPad, Foto, video en muziek op iPad.

De internet en e-mail voor beginners start op dinsdag 29 september om 10:00 uur.

Leerstof: Kennismaking internet en e-mail, e-mail navigeren, surfen en zoeken op het net, e-mail ontvangen en versturen, beveiliging.

De digitale fotobewerking start op dinsdag 29 september om 18:00 uur.

Leerstof: stap voor stap kennismaken met de mogelijkheden van digitale fotobewerking, veranderen en uitsnijden van foto’s, werken met selecties en effecten,

De Windows8 voor beginners start op woensdag 30 september om 10:00 uur.

Leerstof: Kennismaking Windows 8 en werken met computer, tekstverwerking, documentenbeheer, foto’s, video’s en muziek.

Meer informatie en een inschrijfformulier kunt u aanvragen bij de SWOHvT gevestigd aan de Rozenstraat 2a te Goor en telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 13.00 uur op 0547-260053 of via www.swohofvantwente.nl.