Stem op Petrussschool Cartridge Fonds

Dit jaar is www.123inkt.nl, verkozen tot Beste Webwinkel van Nederland. Zij hebben klanten gevraagd een passende actie te bedenken om dit te vieren. Omdat talloze goede doelen wel een extraatje kunnen gebruiken, verdelen zij een bedrag van € 100.000,- over verschillende goede doelen.. Ook Petrussschool Cartridge Fonds is door één of meerdere van hun klanten aangemeld. Oud-leraar Jan Boomkamp is de belangenbehartiger van het het Petrusschool Cartridge Fonds, zo zijn er via deze organisatie bijvoorbeeld speeltoestellen mogelijk gemaakt op het schoolplein, maar ook picknicktafels en een trapkar voor het Losserhof en De link naar de stempagina http://www.123inkt.nl/goededoelen/stemmen/petrusschool Hoe?

De €100.000,- wordt verdeeld op basis van stemmen, niet alleen die van de klanten maar iedereen mag meedoen.Het percentage van het aantal stemmen ten opzichte van het totaal aantal stemmen bepaalt de hoogte van de donatie aan het goede doel. Elke stem is dus geld waard voor uw goede doel! De link naar uw stempagina (delen mag):http://www.123inkt.nl/goededoelen/stemmen/petrusschool

Wilt u zien hoe u ervoor staat? Het overzicht met alle deelnemende goede doelen is te bekijken op www.123inkt.nl www.123inkt.nlgoededoelen

Op 31 december 23.59 uur wordt de stemming gesloten en begin januari nemen zij contact met u op.

Jan Boomkamp:"Ieder jaar krijgt het Zorgcentrum "de Losserhof" een groot cadeau van de kinderen van groep 8 van de Petrusschool.Ook de leerlingen van het revalidatiecentrum "Het Roessingh" in Enschede krijgen jaarlijks een groot cadeau van het PCF.De Petrusschool zelf kan op onze stichting rekenen (denk bijv. aan de sponsoring van de grote schommel op het speelplein en de sponsoring van de jaarlijkse schoolsportdag.)

Ook de VTB (Vrije Tijds Bestedingsclub) in Hengelo heeft het afgelopen jaar een grote gift ontvangen om een film op te nemen.
Om deze groepen jaarlijks te belonen zijn vele lege cartridges nodig en aangezien er steeds minder wordt geprint, worden de inkomsten minder en kan onze Stichting dus wel wat extra's gebruiken.

Bij deze willen we U vragen om op onze stichting te stemmen en mocht U nog lege cartridges hebben liggen, gooi ze dan niet weg, maar lever ze in op de Petrusschool in Hengevelde of bel (0547-333549) of mail even naar :janboomkamp@hotmail.com.
Grote partijen worden zelfs opgehaald !

Alvast hartelijk dank voor het lezen van dit itemen naar ik hoop ook het stemmen op onze Stichting. 

Met vriendelijke groet : Jan Boomkamp