Taart in de Marke, Rabobank trakteert vrijwilligers

Op vrijdagochtend was er in Kulturhus De Marke gebak voor de vrijwilligers van team schoonmaak, de vrijdagploeg en team horeca. De Rabobank trakteerde. Rondom de Week van de Coöperatie (van 30 oktober t/m 8 november) komt de maatschappelijke betrokkenheid van de Rabobank op een speciale manier tot uiting. Tijdens deze week kiest elke medewerker van de bank een persoon, vereniging, stichting of organisatie uit, die een taart ontvangt als dank voor de maatschappelijke bijdrage. Groot of klein. Namens de bank heeft accountmanager Paul Dijkstra gekozen om de vrijwilligers van Kulturhus De Marke te bedanken:

“Met onze campagne #ikbenbijje willen we onderstrepen dat Rabobank Centraal Twente een bank is die midden in de samenleving staat, dat we er zijn als klanten ons nodig hebben. Dichtbij en betrokken. Daar geven onze medewerkers invulling aan.Ik heb waardering voor al de vrijwilligers die betrokken zijn bij De Marke, in welke vorm dan ook. Ik vind dit een goed voorbeeld hoe dit initiatief dit jaar is opgepakt door de Hengeveldse gemeenschap”.

Op zaterdagochtend gaat team Onderhoud en Beheer aan het werk rondom De Marke om de locatie voor de revue netjes te maken. Ook voor hen is er taart. En elke vrijwilliger die zin heeft aan koffie met gebak is natuurlijk ook van harte welkom om 8:45 in De Marke.