Thijs Rupert nieuwe pianist bij MiXX

Met ingang van het nieuwe seizoen is Thijs Rupert de nieuwe pianist bij het koor MiXX. Als oud-Hengeveldenaar is hij geen onbekende voor het koor. In het verleden viel hij al eens in bij ziekte en ook speelde hij al eens samen met zijn oom Wietse mee op de accordeon bij uitvoeringen in de regio. Hoewel Thijs geen beroepsmuzikant is, heeft hij zich toch al flink laten gelden als een deskundig beoefenaar.Van jongs af aan volgde hij klassieke pianolessen zowel theoretisch als wel praktisch.

Veel Amuzantleden konden van zijn kennis profiteren doordat ze van hem extra begeleiding kregen voor hun A-B-C of D-examen op de muziekschool.

Daarnaast heeft hij 7 jaar lang in de kerk van Beckum het jong-volwassenkoor “Contrast” begeleid. Eerst als pianist, maar later ook als dirigent.

Ook heeft Thijs in verschillende bandjes gespeeld en is daarmee menig keer in Hengevelde te horen geweest op de Hengeveldse avonden, maar ook op feesten en in kroegen.

MiXX is dan ook maar wat gelukkig met zijn komst en zal dat hopelijk ook bij uitvoeringen kunnen laten horen.

Zelf ook meezingen in dit koor kan natuurlijk ook. Elke maandagavond bent u om 20.00 uur welkom in De Schöppe van restaurant Assink.