Tije Gering verkoopt vrijdag eieren voor het goede doel!

Team PeCa Hengevelde, Alpe d’HuZes

Aanstaande vrijdagmorgen, 17 mei, staat Tije Geering van 7:00 tot 13:00 uur op de vrijdagmarkt, naast de kraam van Timon. Dit om zoveel mogelijk eieren te verkopen voor het goede doel.
Kopen jullie de eieren deze week ook bij Tije op de markt?

Voor 10 eieren betaal je slechts € 3,- waarbij de volledige opbrengst naar het goede doel Alpe d’HuZes gaat.

Peter ten Buuren en Carla Koenderink nemen op 6 juni deel aan dit evenement. Alpe d’HuZes is een actie van het KWF om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar de behandelmethoden tegen kanker. De deelnemers proberen zoveel mogelijk sponsorgeld op te halen en als tegenprestatie wandelen, hardlopen of fietsen zij Alpe d’Huez op  de bekende “Nederlandse berg” in de Tour de France.

Carla en Peter doen dat op de mountainbike. De uitdaging voor Peter is om 6 keer omhoog te fietsen. Het doel van Carla is 3 keer.

Tije: waarom wil jij Carla en Peter sponseren in dit goede doel?
“Omdat ik het ontzettend gaaf zou vinden als ik heel veel eieren kan verkopen om ze te steunen”

Carla en Peter, wat is jullie drive om mee te doen?
“Bijna iedereen kent in zijn/haar nabije omgeving wel iemand die kanker heeft dan wel heeft gehad. En bij ons is dat niet anders. Carla heeft 4 jaar geleden zelf borstkanker gehad. En als je dat bericht krijgt zet dat werkelijk je hele wereld op z’n kop!  Gelukkig gaat het nu goed maar helaas overlijden er nog steeds te veel mensen aan deze rotziekte. Daarom is het zo ontzettend belangrijk om geld in te zamelen voor onderzoek tegen kanker!

En daar hebben we hard voor getraind. Sinds december vorig jaar zitten er bijna 3.000 trainingskilometers op. Hopelijk is dat genoeg geweest om deze uitdaging aan te gaan op 6 juni!”

Steun Tije in dit mooie initiatief!

En ben je niet in de gelegenheid om ’s morgens langs te komen, maar woon je in de bebouwde kom van Hengevelde, dan brengt Tije de eieren dit weekend graag even langs.

De bestelling kun je doorgeven door een appje te sturen naar 06-83099038 o.v.v. naam, adres en het aantal eieren. Dit kan tot uiterlijk vrijdagmiddag 13:00 uur.

Onze voorkeur gaat uit naar contante betaling of betaling via de QR-code die bij de kraam ligt.