Tije doet het!

Zelfs klanten helemaal uit Turkije!

Tije doet het! Afgelopen vrijdag stond Tije Gering op de markt in Hengevelde, naast de kraam van Timon om zoveel mogelijk eieren te verkopen voor het goede doel. Hij heeft daarmee een prachtig bedrag binnengehaald! Tije:

“Wegdamnieuws vroeg aan mij of ik nog een kort verslag wilde typen van afgelopen vrijdag, de eieractie voor team PeCa voor het goede doel Alpe d’Huzes. Natuurlijk wil ik dat!
We begonnen om 7.00 uur en het was gelijk al hartstikke druk met heel veel mensen. Ik heb deze dag meer dan 2800 eieren verkocht voor het goede doel. Dit heeft in totaal € 974,20 opgeleverd.

Het meest bijzondere vond ik wel, dat veel mensen speciaal voor deze actie naar Hengevelde kwamen.
Het leukste van de dag vond ik het verkopen van de eieren en om ’s avonds Peter en Carla te mogen bellen om het totaalbedrag door te geven.

Bij deze wil ik iedereen bedanken die eieren bij mij heeft gekocht.

Groetjes Tije!”

Peter ten Buuren en Carla Koenderink waren erbij

Peter en Carla nemen op 6 juni deel aan dit evenement. Alpe d’HuZes is een actie van het KWF om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar de behandelmethoden tegen kanker. De deelnemers proberen zoveel mogelijk sponsorgeld op te halen en als tegenprestatie wandelen, hardlopen of fietsen zij Alpe d’Huez op de bekende “Nederlandse berg” in de Tour de France.

De 100e klant!
Sinds december vorig jaar zitten er bijna 3.000 trainingskilometers op. Hopelijk is dat genoeg geweest om deze uitdaging aan te gaan op 6 juni!
Nagenoeg iedere aankoop werd aangemoedigd